Cum devii reprezentant Oriflame

Aici aflati pasi necesari pentru a deveni reprezentant Oriflame! 

 

Inscrierea

 

Mai intai te inregistrezi, complectand  acest Formular de Inscriere. O persoana autorizata Oriflame, viitorul tau sponsor te va contacta imediat pentru a finaliza inscrierea dumneavoastra ca reprezentant Oriflame. Ne puteti apela si telefonic pentru inscriere directa online. Pentru inregistrare este nevoie de datele carti de identitate.

 

 

Confirmare inscriere


Dupa ce sponsorul dvs. va contactat si va facut inscrierea, in adresa de mail cu care va-ti inregistrat primiti codul dvs. de client si parola cu care va puteti loga pe situl oficial Oriflame. Parola primita o veti putea schimba in momentul primei logari cu una aleasa de dumneavoastra.

 

 

Informare Oriflame

 

Dupa finalizarea inregistrari,  veti primi informatii din partea sponsorul dvs. cu privire la avantajul acestui tip de cumparare de produse cosmetice, despre ofertele campaniilor Oriflame, despre ofertele de loialitate, precum si intierea dvs. in vederea lansari  online a  comenzi de produse pe situl Oriflame.

 

 

 

Cum se comanda produsele cosmetic?

 

Felicitari pentru inscriere! -  Acum este momentul sa creati prima dvs. comanda de produse cosmetice. Pentru aceasta, mai intai intrati pe situl oficial Oriflame  www.oriflame.ro va logati, cu datele primite cod si parola si accesati pagina comanda produse, complectati codurile produselor care va intereseaza si numarul de bucati. La primele comenzi echipa noastra va va da sprijinul pentru a va familiarize cu aceasta.

 

 

 

Receptionarea pachetului

 

Pachetele cu produse cosmetice Oriflame ambalate in depozitul din Budapesta sunt trimise de Oriflame direct la dumneavoastra acasa cu o taxa de transport de doar 7 lei pe colet indiferent cat de mare este acesta. Livrarea se face cu curieratul rapid CARGUS.

 

 

Cum se plateste factura Oriflame

 

O data cu  lansarea comenzi in sistem se creaza si factura aferenta. Aceasta se primeste o data cu coletul cu produse cosmetice. 

 

Mai jos va prezentam unde puteti face aceasta plata:

 

-  Plata online cu card VISA/Mastercard in momentul lansari comenzi.   

-  Transfer bancar cu ordin de plata

-  Plata facturii se poate face in numerar pe baza facturii la ghiseele: Bancpost - CEC  - Posta Romana - -Payzone - Garanti Bank - Pay Point 

-  Plata cash/in numerar la livrarea comenzii prin curier    

 

Reprezentant-orif.com  

vine in ajutorul celor ce doresc sa devina Reprezentanti Oriflame, precum si posibilitatea informarii cu privire la ofertele, produsele si oportunitatile oferite de Compania Oriflame.